Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت توزیع نیری برق استان هرمزگان گفت : امسال ۱۳ هزار و ۹۰۰ تفاهم نامه همکاری با مشترکین ، تجاری ، صنعتی ، اداری و کشاورزی برای همکاری در ساعات اوج بار منعقد شده است.

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان ؛ مهندس هاجر عبدی افزود : از ابتدای امسال تا کنون یکهزارو ۴۰۰ مشترک اداری ، دو هزارو ۴۰۰ مشترک تجاری ، یکهزارو ۲۰۰ مشترک صنعتی و ۸ هزارو ۷۰۰ مشترک کشاورزی برای همکاری در کاهش مصرف در ساعات اوج بار با عنوان برنامه پاسخگویی بار اعلام همکاری نموده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبدی اظهار داشت: این تفاهمنامه ها در چند بخش با مشترکین به امضا رسیده که طی آن مشترکین در صورت همکاری با این شرکت از پاداش مصرف بر روی صورتحساب برق خود بهره مند می شوند.

وی با اشاره به جزئیات این تفاهم نامه ها گفت:این تفاهم نامه ها در بخش های استفاده از مولدهای برق اضطراری،کاهش بار در ساعات اوج مصرف، جابجایی تعطیلات هفتگی به روزی غیر از جمعه و قطع بار ۲۴ ساعته با مشترکین بسته می شود.  مهندس عبدی اظهار داشت: واحدهای صنعتی با تغییر ساعات فعالیت از اوقات اوج بار به زمان کم باری و یا جابجایی تعطیلات هفتگی می توانند در این طرح مشارکت کنند. مشترکین کشاورزی نیز با خاموش نمودن موتورهای پمپاژ آب و استفاده از مولد های دیزلی می توانند در ساعات اوج مصرف با این شرکت همکاری کنند. وی اضافه کرد: باتوجه به اینکه هزینه برق در ساعات اوج بار بیشتر از سایر ساعات محاسبه می شود، مشارکت در این طرح علاوه بر کاهش هزینه های برق مصرفی، موجب افزایش پایداری می شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق در ادامه به مصوبه وزارت نیرو اشاره کرد و افزود: از ابتدای خردادماه سازمانهای دولتی موظف شدند مصرف برق خود را در ساعات کاری به نصف کاهش داده و در وقت غیر اداری فقط از ۱۰ درصد ظرفیت مصرف خود استفاده کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برق مصرف توزیع ساعات اوج اوج بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۲۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد ۴۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت

ایسنا/کرمان مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان با اشاره به اینکه در راستای برنامه‌های تحولی سازمان ثبت اقدامات خوبی در زمینه حدنگاری اراضی کشاورزی صورت گرفته، از تخصیص اعتبارات ویژه و انعقاد قراردادهای نقشه‌برداری رایگان اراضی زراعی خبر داد.

سیدمهدی هاشمی شامگاه ۱۱ اردیبهشت‌ماه در دیدار با بخشدار مرکزی جیرفت اظهار کرد: با توجه به شعار سال و نقش پررنگ صدور اسناد اراضی کشاورزی در رونق تولیدات کشاورزی و ارتقاء امنیت غذایی، حدنگاری باغ‌ها و اراضی زراعی در اولویت قرار گرفته است.

وی افزود: صدور اسناد رسمی مالکیت، علاوه بر کاهش اختلافات ملکی و ایجاد امنیت خاطر در مالکان، بستر استفاده از تسهیلات بانکی را فراهم می‌کند و کشاورزان می‌توانند در خصوص بهره‌مندی از تجهیزات نوین کشاورزی و افزایش سطح زیر کشت اقدام کنند.

هاشمی ضمن اشاره به اینکه بخش عمده هزینه‌های مربوط به صدور اسناد حدنگار کشاورزی، مربوط به تهیه و تولید نقشه است، گفت: سازمان ثبت اسناد و املاک کشور برای برداشتن بار مالی تهیه نقشه از دوش کشاورزان، اعتبارات ویژه‌ای در نظر گرفته که در این راستا برای ۱۰۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان کرمان قرارداد نقشه‌برداری منعقد شده است که ۴۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان جیرفت در قالب این قراردادها نقشه‌برداری می‌شود.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان گفت: با توجه به پیشرفت خوب رفع تداخلات در شهرستان جیرفت، میزان مساحت قراردادهای این شهرستان در ماه‌های آتی افزایش خواهد یافت.

وی همچنین از اتصال شرکت‌ها به سامانه‌های ثبت اسناد خبر داد و یادآور شد: با هدف صرفه‌جویی در وقت و هزینه کشاورزان، علاوه بر تهیه رایگان نقشه، تشکیل و پیگیری پرونده نیز توسط شرکت‌ها صورت می‌گیرد.

هاشمی با اشاره به محدودیت بازه زمانی فعالیت شرکت‌ها، تاکید کرد: در حال حاضر بهترین فرصت برای هویت‌بخشی به اراضی کشاورزی فراهم شده و شایسته است بخشداران، دهیاران و کشاورزان، نهایت همکاری را با شرکت‌های مشاور این اداره کل داشته باشند تا خروجی لازم حاصل شود.

در پایان میثم امیری بخشدار مرکزی جیرفت، فاقد سند بودن اراضی کشاورزی را برای کشاورزان مشکل‌آفرین و عامل کاهش انگیزه زارعان توصیف و در خصوص همکاری دهیاران با طرح سنددار کردن اراضی کشاورزی اعلام آمادگی کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۴ اردیبهشت
  • خبر مهم برای معلمان غیردولتی؛‌ کاهش محسوس ساعات کاری در هفته با بیمه کامل
  • صرفه جویی ۳.۹ درصدی مصرف گاز در سال گذشته
  • بارش های تهران چقدر کاهش داشته است؟ | برنامه های آبفا برای جلوگیری از هدررفت آب
  • نابودی یک تن مواد غذایی غیرقابل مصرف در چناران
  • مدیریت مصرف با روش‌های هوشمند امکان‌پذیر است
  • بیش از یک تن مواد غذایی غیرقابل مصرف در چناران نابود شد
  • کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات پس از ۱۰ سال برگزار می شود
  • انعقاد تفاهم‌نامه مشترک حوزه گردشگری با ۶ استان در نمایشگاه ایران اکسپو
  • انعقاد ۴۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت