Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا علیزاده، مدیرعامل شرکت توزیع برق زنجان در نشست خبری که با هدف مدیریت پیک بار تابستان برگزار شده بود گفت:15 خرداد تا 15شهریور به خاطر افزایش دما ، مدت زمان پیک مصرف انرژی برق در کشور است وساعت طلایی مدیریت مصرف انرژی برق استان از ساعت 13تا 17بعدازظهر و 20تا 22شب می باشد.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان زنجان؛ مدیرعامل شرکت توزیع برق زنجان در نشست خبری که با هدف مدیریت پیک بار تابستان برگزار شده بود گفت:15 خرداد تا 15شهریور به خاطر افزایش دما ، مدت زمان پیک مصرف انرژی برق در کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت توزیع برق زنجان در نشست خبری که با هدف مدیریت پیک بار تابستان برگزار شده بود گفت:15 خرداد تا 15شهریور به خاطر افزایش دما ، مدت زمان پیک مصرف انرژی برق در کشور است وساعت طلایی مدیریت مصرف انرژی برق استان از ساعت 13تا 17بعدازظهر و 20تا 22شب می باشد.
علیرضا علیزاده، با اشاره به توانایی های صنعت برق ایران افزود: صنعت برق ایران، رتبه یک خاورمیانه ، رتبه 14جهانی را به خود اختصاص داده است و همه زیرساختهای لازم اصلی را در راستای تولید و توسعه این صنعت دارد.
این مقام مسئول با عنوان اینکه تولید برق، هزینه برترین بخش محسوب می شود گفت: احداث نیروگاه نیازبه هزینه های کلان دارد، در کل دنیا در جهت افزایش تولید انرژی از فسیل ها حرکت می شود.
وی ادامه داد: در سطح استان شرکت توزیع برق ازچهارحلقه تولید، انتقال ، توزیع و مدیریت مصرف برای خدمت رسانی به مردم استفاده می کند.
مدیریت مصرف ، حلقه چهارم است که جدیدا به آن پرداخت شده است و آن مدیریت و هدایت مصرف است ، مردم در این زمینه نقش مهمی را می توانند ایفا کنند تا بتوانیم حتی بدون یک مورد خاموشی برق به راحتی دوره پیک مصرف برق را بگذرانیم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان گفت: شرکت‌ نیروی برق در استان زنجان 14هزار و 317کیلومتر شبکه توزیع دارد. مشترکان خانگی80درصد کل مشترکان استان را تشکیل می دهند. این بخش 18 درصد مصرف انرژی برق استان را بخود اختصاص داده است. بخش تجاری و عمومی هر کدام پنج درصد مصرف کل انرژی استان زنجان را در بر می گیرند.
وی اظهار داشت: دو بخش کشاورزی و صنعتی مولد هستند وبرای تولید ، توسعه و کسب ثروت فعالیت دارند،بیشتر مصرف برق استان در بخش صنعتی است .استان زنجان در بخش مصرف صنعتی در کشورشاخص است متوسط مصرف صنعتی کشور 37 درصد است که این رقم در استان 52 درصد می باشد.
علیزاده خاطر نشان کرد: فصل تابستان، فصل پیک مصرف برق است که مصرف سیستم سرمایشی در مناطق گرم امرحیاتی است و باعث می شود سالیانه، نیاز به افزایش ظرفیت 7 درصد را در نیروگاهها، خطوط انتقال و توزیع داشته باشیم.
وی ادامه داد: 300ساعت ،در کل سال ظرفیت منصوبه پاسخگویی مصرف را نمی دهد، که نیاز نیست برای این زمان ، نیروگاه جدید احداث شود، بلکه با مدیریت مصرف می توان این 300 ساعت را مدیریت کرد . با استفاده ازپتانسیل و همکاری مردم می توان این پیک مصرف را سپری کرد.
این مقام مسئول با اشاره به برنامه های تشویقی این شرکت برای جهت گذر از پیک مصرف گفت: با مشترکین صنعتی و کشاورزی برای جابه جایی بارروزانه، تفاهم نامه های مختلفی را امضا کرده ایم.امسال تعداد مشارکت کنندگان در پیک مصرف نسبت به سال گذشته افزایش زیادی دارد.
وی یاد آور شد: واحدهای تولیدی، امسال با مدیریت مصرفی که انجام می دهند نه تنها کاهش تولید نخواهند داشت بلکه با توجه به شعار سال که، سال جهش تولید است ، لطمه ای هم به تولید زده نمی شود.
وی گفت: سال گذشته 70 میلیون تومان پاداش برای مشترکین کم مصرف پرداخت شد.
مدیرعامل شرکت توزیع زنجان تاکید کرد: برای گذر از دوره پیک مصرف برق با بخش کشاورزی تفاهم نامه ای امضا کردیم مبنی بر اینکه اگرکشاورزان در 4 ساعت پیک ازبرق استفاده نکنند،20 ساعت بقیه برق رایگان دریافت می کنند.
وی گفت: در بخش خانگی، رعایت الگوی مصرف را شاخص قرار داریم ، امسال از ظرفیت استارت آپ ها نیز در مدیریت مصرف خانگی استفاده می کنیم، سقف مصرف خانگی و تجاری در زنجان، 300 کیلووات در فصل تابستان است، در صورت مصرف بیش از این مقدار، 16درصد به هزینه قبض خانگی و تجاری افزوده می شود.


علیزاده با بیان اینکه متوسط مصرف خانگی در زنجان 150 کیلووات است گفت: پس می شود با مدیریت مصرف، کمتر از 300کیلووات مصرف کرد. از طرفی تنها 15درصد مشترکین بالای الگوی مصرف در استان مصرف می کنند.
وی ادامه داد: شرکت توزیع برق بحث کیفیت خدمات را سرلوحه و جزو اهداف خود قرار داده است و کیفیت در شاخص های برق، استفاده از سیستم خط گرم، استفاده از فناوری ها و سیستم های هوشمند، تعویض سیم های مسی با کابل خود نگهدار را در این خصوص انجام می دهد.
وی ارائه خدمات غیر حضوری را از دیگر اقدامات این شرکت در راستای افزایش کیفیت خدمات دانسته و گفت: با این روش هم مدت زمان خدمات و هم هزینه ها را کاهش دهیم.فرآیندهای خدمات رسانی را به نصف زمان کنونی کاهش خواهیم داد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان زنجان با اشاره به راه اندازی دفتر خدمات غیر حضوری گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا، دفتر خدمات غیر حضوری در شرکت توزیع برق راه اندازی شد، نیاز به حضور مردم در محل شرکت برای گرفتن خدمات نیست، و مشترکین با شماره گیری 121، می توانند خدمات خود را دریافت کنند. هدف نهایی ما رسیدن درصد مراجعه حضوری به صفر درصد است.
وی گفت :راه اندازی مرکز تخصصی پایش بار و انرژی برق ، در راستای هوشمند سازی شبکه های توزیع از دیگر اقدامات ما می باشد که مقادیر مصرف مشترکین مختلف از این طریق پایش می شود و در این راستا تعداد کنتورهای هوشمند را افزایش می دهیم .
این مقام مسئول با اشاره به مطالبات شرکت توزیع برق استان زنجان گفت: ارائه خدمات منوط به دریافت به موقع مطالبات است در حال حاضر80 میلیارد تومان طلب از تعرفه های مختلف در استان داریم .

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مديرعامل شرکت توزيع برق زنجان تابستان بدون خاموشي صرفه جويي در ساعات اوج مصرف مدیرعامل شرکت توزیع برق مصرف انرژی برق استان زنجان مدیریت مصرف برق استان پیک مصرف مصرف برق مدت زمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۲۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پویش هر کارمند یک سفیر و حامی آب راه‌اندازی شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آبفای تهران، محسن اردکانی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب تهران در گردهمایی مدیران روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی و نهادهای استان تهران که به میزبانی شرکت آبفای استان تهران برگزار شد، فعالان حوزه روابط عمومی را افرادی هنرمند و باذوق خواند و گفت: کمبود منابع آبی چالشی‌ترین موضوع کشور و مدیریت مصرف آب اولویت نخست شرکت‌های آب و فاضلاب برای گذر از این چالش محسوب می‌شود که یکی از مؤلفه‌های اثربخش در مدیریت مصرف، اقدام‌های فرهنگی است.

وی با بیان اینکه قوانین و مقررات و قیمت‌گذاری آب و استفاده از تجهیزات و ابزار کاهنده مصرف سایر مؤلفه‌های مدیریت مصرف را شامل می‌شوند، اظهار داشت: در این زمینه با توجه به قوانین و امکانات موجود، اقدام‌های لازم صورت می‌گیرد اما در حوزه فرهنگی به فعالیت‌ها و اقدام‌های فراگیری نیاز است که همکاری و کمک روابط عمومی دستگاه‌ها و رسانه‌ها در این زمینه بسیار مؤثر خواهد بود.

به گفته وی، وزارت نیرو و شرکت‌های آب و فاضلاب در چهار سال اخیر که خشکسالی بر کشور سایه انداخته است، تلاش‌های زیادی را برای تأمین آب انجام داده‌اند و اگرچه سقایی مردم وظیفه و افتخار شرکت‌های آب و فاضلاب است اما همکاری‌های فرابخشی برای انجام این وظیفه از روی اخلاص است و این تلاش چنانچه با کار مضاعف و مشارکت جمعی همراه شود، توفیق و برکت فراوانی خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با تشریح وضعیت بارندگی‌ها و منابع آب استان تهران، ادامه داد: متوسط بارندگی‌های تهران سالانه ۲۸۰ میلی‌متر است اما در چهار سال اخیر این میزان بین ۱۹۰ تا ۲۱۰ میلی‌متر در نوسان بوده و میزان بارش‌ها در هفت ماهه سال آبی جاری نیز با ۶۲ میلی‌متر کاهش درمقایسه با دوره آماری درازمدت، به ۱۶۸ میلی‌متر رسیده است.

وی افزود: این در حالی است که سالانه بین ۱.۵ تا چهار درصد نیز به شمار مشترکان شرکت آبفای استان تهران افزوده می‌شود و در چنین شرایطی، چاره‌ای جز مدیریت مصرف وجود ندارد.

اردکانی خاطرنشان کرد: البته تنش آبی موجب غفلت شرکت آبفای استان تهران از انجام برنامه‌ها و پروژه‌های زیربنایی و اثرگذار نشده است و همان‌طور که در ابتدای امسال بیش از ۱۷ هزار میلیارد تومان پروژه در این استان به مرحله بهره‌برداری رسید، تلاش خواهیم کرد تا پایان امسال نیز شهروندان و ساکنان استان تهران از مزایا و خدمات ۲۰ تا ۳۰ هزار میلیارد تومان پروژه جدید برخوردار شوند.

وی تصریح کرد: خادمان مردم در شرکت آب و فاضلاب استان تهران تمامی توان و تلاش خود را برای تأمین و توزیع مناسب آب به‌کار گرفته‌اند اما آنچه که در نهایت موجب ثمردهی این تلاش‌ها خواهد شد، همراهی و مشارکت مردم در مدیریت مصرف است.

اردکانی به اشاره به شمار بالای کارمندان دستگاه‌های اجرایی و نهادها، گفت: روابط عمومی این دستگاه‌ها می‌توانند در کمک به مدیریت مصرف آب، پویش هر کارمند یک سفیر و حامی آب را در بین کارمندان و خانواده‌های آنان راه‌اندازی کنند و همچنین به مدیران ارشد دستگاه‌های خود پیشنهاد دهند تا یک شهردار آب برای پایش و مراقبت از تأسیسات و جلوگیری از هدررفت آب انتخاب کنند.

وی همچنین با اشاره به فعالیت‌های گسترده روابط عمومی شرکت آبفای استان تهران در سال گذشته و به‌ویژه راه‌اندازی پویش‌های آب بهتر است یا ثروت و تهران، شهر حساس به آب، افزود: خوشبختانه این فعالیت‌ها در مدت کوتاهی مورد توجه مخاطبان قرار گرفته و دامنه آن از استان تهران فراتر رفته و به سایر استان‌ها نیز تسری یافته است.

کد خبر 6093372 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • صرفه جویی ۴۰ درصدی آب با خشکه کاری برنج
  • صرفه جویی ۳.۹ درصدی مصرف گاز در سال گذشته
  • آمادگی ۱۰۰ اکیپ عملیاتی و پشتیبانی آبفا در سطح استان یزد
  • رفع بحران ناترازی انرژی با ۲۰ درصد صرفه‌جویی
  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • مدیریت مصرف با روش‌های هوشمند امکان‌پذیر است
  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • پویش هر کارمند یک سفیر و حامی آب راه‌اندازی شود
  • افتتاح کنفرانس بین‌المللی توزیع نیروی برق در زنجان
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی